Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
Πρώτη σελίδα
 
Ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης και ο Υπαρχηγός του Π.Σ.Αντιστράτηγος Γεώργιος Καρδάρας με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου "Το χαμόγελο του παιδιού".

Επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού».

Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε στις 2 Νοεμβρίου το Δ.Σ. του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού» αποτελούμενο από τους: Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο Πρόεδρο, Λαουτάρη Γαληνό, Αναστάσιο Τσούγια, Ιωάννη Λαμπρόπουλο, Κωνσταντίνο Καζάκο, Κωνσταντίνο Κοτσιλίνη, Ευαγγελία Μαλαμάκη.
Ο Αρχηγός του Π.Σ. υποδέχεται στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συλλόγου"Το χαμόγελο του παιδιού" Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Το Δ.Σ., αφού εξέφρασε την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη για τη δουλειά και την αυτοθυσία με την οποία οι πυροσβέστες συνδράμουν στις δύσκολες καταστάσεις, επέδωσε πρόσκληση για τα εγκαίνια του 8ου Σπιτιού Φιλοξενίας του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού» που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, όπου θα βραβευθεί το Π.Σ. για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Ο Αρχηγός του Π.Σ., Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης αποδέχτηκε την πρόσκληση και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψή τους, δηλώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το έργο του Συλλόγου στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.