Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
Πρώτη σελίδα
Ο Υπουργός Δ.Τ., ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός Π.Σ. στη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των προεδρείων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Σώματος.

Σύσκεψη προεδρείων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Π.Σ.
παρουσία του Υπουργού Δ.Τ. και της Ηγεσίας του Σώματος.

Παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Ανδρέα Κόη με τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) και της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), στις 30 Μαρτίου 2006 στην αίθουσα συσκέψεων του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ.
Η συνάντηση αυτή, είναι η πρώτη που γίνεται με κοινή παρουσία των δύο

Τις εργασίες της σύσκεψης παρακολούθησε πλήθος αξιωματικών και πυροσβεστών.

συνδικαλιστικών οργανώσεων και της Πυροσβεστικής ηγεσίας και συζητήθηκαν θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά, συνδικαλιστικά και άλλα εργασιακά ζητήματα του προσωπικού του Σώματος. Τις εργασίες χαιρέτισε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, κ. Βύρωνας Πολύδωρας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Γεώργιος Καρδάρας, ο Γεν. Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Φώτης Παππάς, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Α.Π.Σ., Υποστράτηγος Δημήτριος Κάκκος, καθώς και οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) και οι περιφερειακοί εκπρόσωποι της (Ε.Α.Π.Σ.).