Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
Πρώτη σελίδα
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας και οι επίσημοι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης από τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Ανδρέα Κόη.

Εγκαίνια της έκθεσης - παρουσίασης εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος
" ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2006"

Τα εγκαίνια της παρουσίασης - έκθεσης πυροσβεστικού εξοπλισμού, που διοργανώνει το Πυροσβεστικό Σώμα στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας (Τατόι), με την επωνυμία "Προμηθέας 2006", πραγματοποίησε στις 11 Μαΐου, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ Βύρων Πολύδωρας.

Στην ομιλία του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε μεταξύ άλλων, "επαινώ το Πυροσβεστικό Σώμα, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές, όλους τους συντρέχοντες, γιατί είναι άρτιας εκπαίδευσης, ανώτερης ψυχικής και ηθικής παιδείας."

Ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης στο χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους επισήμανε ότι "με ένα υπερσύγχρονο εξοπλισμό σε επίγεια, πλωτά και εναέρια μέσα, και με ένα άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο πυροσβεστικό προσωπικό μπορούμε να εγγυηθούμε την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους από τους κινδύνους των πυρκαγιών και των θεομηνιών."

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο Αρχηγός του Π.Σ., ξενάγησε τους επίσημους προσκεκλημένους στους χώρους της έκθεσης.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γ.Γ. του Υ.Δ.Τ. πρέσβης ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Αυλωνίτης, οι Αρχηγοί των Π.Υ. της Κύπρου, της Σερβίας- Μαυροβουνίου, της Τουρκίας, της Αλβανίας, της Ρουμανίας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, πλήθος Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, πυροσβεστών και κόσμου.

Η έκθεση - παρουσίαση του εξοπλισμού "Προμηθέας 2006" διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III.Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης

Ομιλία του Αρχηγού του Π.Σ.

Φωτογραφίες