Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
Πρώτη σελίδα
 

Εορτασμός των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, στις 17 Δεκεμβρίου, με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων του.
Στην Αθήνα, η καθιερωμένη τελετή δοξολογίας πραγματοποιήθηκε στις 12:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
Ο Αρχηγός του Πυρ/κού Σώματος κ. Ανδρέας Κόης με την ευκαιρία της εορτής των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες Πυροσβέστες, θα συνεχίσουν να πράττουν με ευλάβεια το καθήκον τους, ανταποκρινόμενοι στην υψηλή αποστολή που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία, ως κύριος επιχειρησιακός φορέας της πολιτικής προστασίας και πολιτικής αμύνης της χώρας μας.
Στον εορτασμό παρέστησαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Γραμματέας της Κ.Ε. της Ν.Δ. κ. Ελευθέριος Ζαγορίτης, η Βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα, ο Γ.Γ. του Υ.Δ.Τ. πρέσβυς ε.τ., Κωστής Αιλιανός ., ο Γ.Γ. Πολ. Προστασίας κ. Παναγιώτης Φούρλας, ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο πρώην Υπουργός Δ.Τ. Νικόλαος Γκελεστάθης, οι Αρχηγοί Γ.Ε.ΕΘ.Α., ΕΛ.ΑΣ, σύσσωμη η Φυσική Ηγεσία του Π.Σ., επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί, αντιπροσωπείες των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολλοί συνταξιούχοι και εν ενεργεία συνάδελφοι.

Ομιλία Αρχηγού Π.Σ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ