Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
Πρώτη σελίδα
 

Ευχές και κάλαντα για την Πρωτοχρονιά στο Α.Π.Σ.

Σε εορταστικό κλίμα παρουσία του Γ.Γ. του Υ.Δ.Τ., πρέσβυς ε.τ, κ. Κωστή Αιλιανού πραγματοποιήθηκε, στις 29 Δεκεμβρίου 2006, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, η καθιερωμένη εκδήλωση για την Πρωτοχρονιά, όπου η φυσική ηγεσία του Σώματος αντάλλαξε ευχές με τους παραβρισκόμενους, για μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος.
Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, όπως και άλλα εορταστικά τραγούδια, παιάνισε η μικτή μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ.
Με την ευκαιρία των εορτασμών για τον ερχομό του Νέου Έτους, διοργανώθηκε επίσης το απόγευμα, ειδική εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων, πυροσβεστών και πολιτικών υπαλλήλων, σε αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και το παράρτημα Παιανίας του λυκείου Ελληνίδων με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γ.Γ. του Υ.Δ.Τ., πρέσβυς ε.τ, κ. Κωστής Αιλιανός βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2006 απονέμοντας τους επαίνους, ενώ παράλληλα, μοιράστηκαν δώρα στα μικρότερα παιδιά, από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ανδρέα Κόη.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ